Professionele Reiniging

Reinigingsexpert in de koude maanden

Ga niet op het dak met deze koude dagen laat ons dat doen

WEES ONGELUKKEN VOOR!!

Schakel ons in! Wij zijn uw reinigingsexpert

Waterschade in het plafond voorkomen? Zorg dat je dakgoten en dak schoon is! Schakel ons in voor onderhoud in de wintermaanden

Voorkom reparatie kosten

is van cruciaal belang om uw dak het hele jaar door in goede staat te houden, vooral op oudere gebouwen. Oudere gebouwen hebben een groter risico op corrosie, wat de structurele integriteit kan verzwakken.

 • VALLENDE IJS

  IJspegels of ijskegels ontstaan doordat water op het dak, meestal van smeltende sneeuw of ijs, over een dakrand druipt en geleidelijk weer bevriest.

 • MAKKELIJKERE LEKKAGES

  Bij snelle toename van de temperatuur zal dit sneller dooien en dit levert veel water op. Meestal kan een dak en dakgoot deze grote hoeveelheid water niet ineens aan

 • DAKGOTEN BLADERVRIJ

  Bij vriesweer is het belangrijk om je dakgoot en regenpijp bladervrij te maken,  zij kunnen verstoppen en het water in de pijp bevriezen, wat vervolgens kan leiden tot  het uitzetten en barsten van de buis.

 • WINTERPROOF

  Het duurt niet lang meer voordat je woning weer op de proef wordt gesteld door regen, wind, sneeuw en kou. laat ons uw optijd helpen

Schakel mijnzonnepanelenreiniger in

Onderhoud in de wintermaanden

Onderhoud in de wintermaanden verkomt de kans dat er problemen aan uw daken gaan ontstaan door vorst en extreme weersomstandigheden. Met name de daken van ouder gebouwen moeten in deze perode extra in de gaten worden gehouden zodat hier geen lekkage of andere dakproblemen ontstaan,

Het gevaar van vrieskou

Vorstschade wordt veroorzaakt door ijs dat zich vastgehecht heeft aan de dakbedekking en vervolgens uitzet. Het is in één oogopslag te herkennen aan kaarsrechte strepen in de dakbedekking Voorkomen is ook wat dit betreft beter dan genezen. Gebruik echter nooit zout of een ander bijtend middel, want dat kan de dakbedekking beschermlaag aantasten.

.

ZIJN IJSPEGELS EEN TEKEN DAT ER IETS MIS IS?

ZIJN IJSPEGELS EEN TEKEN DAT ER IETS MIS IS?

Ijspegels wordt vaak gedacht dat ze een teken zijn van een ijsdam op je dak, maar zijn ze dat ook?

Terwijl sneeuwscènes van ijspegels op een huis er mooi en zelfs gezellig uitzien, zijn deze ijsformaties eigenlijk gevaarlijk. Grote vallende ijspegels,  kunnen alles op hun pad beschadigen met hun zware gewicht en puntige einde. Ze zijn in staat om dakgoten van je huis te trekken envoorruiten  te beschadigen en verwondingen te veroorzaken voor elke mens die toevallig bij de dakrand staat.

.

Werken zonnepanelen in de sneeuw?

Werken zonnepanelen in de sneeuw?

Wanneer een zonnepaneel bedekt is met sneeuw, kan het geen elektriciteit produceren. Zonnepanelen hebben echter de neiging om sneeuw vrij goed af te werpen. Blijft de sneeuw toch liggen? Dan kun je overwegen om de panelen schoon te laten maken. Het is het niet waard om jezelf in een gevaarlijke situatie te begeven om mislopen van eventuele opbrengst te voorkomen.

.

Uw dakgoten en sneeuw

Uw dakgoten en sneeuw

Het reinigen van uw dakgoten staat niet hoog op uw lijst met prioriteiten voor uw woningonderhoud,
maar regelmatig onderhoud is essentieel voor het beschermen van uw eigendom.
Dakgoten zijn ontworpen om regenwater op te vangen en af ​​te voeren,
waardoor als er verstoppingen zijn en het dan ook nog eens vriest mogelijke structurele schade voorkomen.
Verstopte of beschadigde dakgoten kunnen dure reparaties tot gevolg hebben.

Waarom raken dakgoten verstopt en zou je ze moeten schoonmaken?

Dit kan een combinatie zijn van gevallen bladeren, mos, takken en ander vuil dat zich in de loop van de tijd kan ophopen.
Bladeren worden op het dak geblazen en reizen naar beneden.
wanner het nat is, kunnen bladeren gaan vriezen aan de wanden en vloeren van de goot,
en het ijswater komt vast te zitten in hoeken en regenpijpen.

Na verloop van tijd zullen bladeren afbreken en veranderen in een vruchtbare compost,
de perfecte voedingsbodem voor mos en onkruid dat op het dak is geblazen of door vogels is gevallen.
Als er niets aan wordt gedaan, kan dit invasieve onkruid in uw regenpijpen gaan ophopen en de natuurlijke waterstroom blokkeren,
wat leidt tot ophoping van regenwater en mogelijke overloop. Het is van cruciaal belang dat dakgoten in goede gezondheid verkeren voor de winter,
om ervoor te zorgen dat het water vrij kan stromen om schade door sneeuw- en ijsophoping te voorkomen.

Dit leidt ertoe dat dakgootreiniging een essentiële noodzaak is.
Onze professionele schoonmakers zijn de ideale keuze voor reinigen van uw dakgoten

.

Lekkage door smeltwater

Lekkage door smeltwater

Wanneer het sneeuwt komt er sneeuw of natte sneeuw dat op je dak komt te liggen.  Zolang het buiten onder het vriespunt is ligt de sneeuw nog even rustig op het dak en is er doorgaans niets aan de hand,

maar als het blijft sneeuwen komt er steeds nieuwe verse sneeuw bovenop het oude sneeuw te liggen waardoor de onderste laag samengedrukt wordt.
Het samendrukte  sneeuw zorgt ervoor dat het sneeuw zwaardere vorm aanneemt door de onderligende ijs.

Door de koude temperatuur blijft het ijs nog steeds liggen, totdat de temperatuur  boven de 0 graden komt.  Bij snelle toename van de temperatuur zal dit sneller dooien en dit levert veel water op.
Meestal kan een dak en dakgoot grote hoeveelheden water niet ineens aan en blijft het langer op het dak liggen. Wanneer het water niet weg kan via de dakgoot gaat het automatisch naar een andere weg zoekenin een vorm van lekkages.

Meestal is het probleem de dakgoot die verstopt of bevroren is, waardoor het smelt water niet weg kan. Gelukkig kunnen wij dit voor u oplossen voor dat er een lekkage is

Uiteraard kan het zo zijn dat wij niet altijd direct het dak op kunnen vanwege de vele sneeuw  of omdat het erg glad kan zijn op het dak. Ook wij willen zo veilig mogelijk te werk gaan volgens de richtlijnen van de dakreinigings branche.
wij zullen ons best doen om uw problemen te verhelpen

ONZE KORTINGEN

TIP: Maakt u deel uit van een wijk preventie app. Misschien kunt u dan via deze app de vraag stellen of er meerdere bewoners in uw wijk interesseert zijn in het schoonmaken van hun panelen.

 • Combi Deal

  10% Korting als uw meer diensten combineert in de maand december

 • DUO KORTING

  Ook bij uw buurman de panelen direct kunnen schoonmaken? dan krijgt u een korting van 5 % per adres.

 • COLLECTIVITEITSKORTING

  Wanneer wij een geheel huizenblok of straat op minimaal 10 adressen de panelen kunnen schoonmaken dan ontvangt u een korting van 10% per adres.

 • Alles in één korting

  Laat u door ons een complete schoonmaak verrichten, dan ontvangt u tot wel 15% korting op het geheel.

Wij zijn toch al op uw dak

Laat direct meer reinigen!

Wel zo makkelijk toch? Het grote voordeel hiervan is dat u zelf geen gevaarlijke capriolen hoeft uit te halen op het dak. Tevens is het voordeliger qua prijs om alles in één keer te laten doen.

Haal uw voordeel door ons in te schakelen

Hoe wij werken als professioneel reinigingsexpert

Wij beschikken over het juiste gereedschap om op een effectieve en vakkundige manier de zonnepanelen ,dakgoten, dakkapellen en daken te reinigen.

Dat houdt in dat wij werken met osmosewater. Dit speciaal gezuiverde water waaruit zouten en mineralen verwijderd zijn levert puur water waarin vervuiling makkelijk oplost. Blinkend schone, streeploos en vlekvrij opgedroogde panelen zijn het resultaat, zonder enige beschadiging van de speciale coating van de zonnepanelen. Naspoelen met dit speciale water hoeft dan ook niet. 

Niet onbelangrijk Osmosewater is niet milieubelastend.

Vuil heeft geen kans

Aanslag van vuil krijgt geen kans om zich te hechten aan de panelen.

Hoogst mogelijk rendement

Schone panelen in de meest optimale omstandigheden halen het hoogst mogelijke rendement.

Schone zonnepanelen

In het voorjaar schone panelen als de zon langer en feller gaat schijnen.

Veiligheid

Uw veiligheid is onze topprioriteit, dus laat ons maar die dak op gaan om uw huis weer spik en span te maken
Op basis van 9 waarderingen.
Bryan vanasselt
Bryan vanasselt
18/08/2020
Vandaag heb ik door dit bedrijf mijn zonnepanelen laten reinigen. Uiteindelijk zijn zelfs de boeidelen onder de dakrand en ook de dakramen gedaan. Dit werd wel los verekent maar voor een goeie redelijke prijs. En wat een superservice. Ze kwamen vrolijk aan met goede moed en waren zeer professioneel en vriendelijk. Ook het werk was zeer professioneel. Elk randje en hoekje glimt weer. Ze waren snel en effiecient. Zoek niet verder, dit is Het bedrijf wat u zoekt.
Gon Eckelekamp
Gon Eckelekamp
22/07/2020
Eigenlijk nooit bij stil gestaan dat zonnepanelen schoonmaken periodiek nodig is. Maar als je er bij stil staat toch wel logisch. Ramen worden ook vuil. Op die hoogte kan ik het niet goed zien maar ze glinsteren wel weer in de zon. De glazenwasser liet een foto zien voor en na. Dan zie je duidelijk het verschil. Dus maar jaarlijks doen. Voor het geld hoef je het niet te laten.
Jan Klaassen
Jan Klaassen
21/07/2020
Gisteren zijn onze panelen voor het eerst schoon gemaakt. Ze zijn 2 jaar terug geplaatst. Zelf gezien de vaste vuilranden onderaan de panelen die vastgekoekt op de glasplaten zaten. Gezien hoe vuil de borstel na afloop was. Dus direct maar besloten dit jaarlijks maar te laten reinigen door dit bedrijf. voor behoud van de panelen en behoud rendement.
Eric van der Houven
Eric van der Houven
21/07/2020
Netjes schoongemaakt foto ontvangen vóór en ná reiniging. Verschil levert mij extra rendement op. Coöperatieve korting is zeer aantrekkelijk.
Gerhart Delevie
Gerhart Delevie
20/07/2020
Netjes schoon gemaakt. Zeer refelijk geprijsd

Contactgegevens

Mijn Zonnepanelenreiniger
Zwanenburghof 1
3833 ZH, Leusden

E: info@mijnzonnepanelenreinigen.nl

Bedrijfsinformatie

KvK: 77372956
BTW Nummer: NL 003 186 338 B14
IBAN-nummer: NL60 Rabo 0351 2931 08